vrijdag 28 september 2012

Verjaren

Ja ja gisteren was het zo ver en zette is mijn laatste jaar als twintiger in. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Woensdag ging ik zo al op stap met mijn moeder en kreeg zowaar een mooie naaidoos en een paar schoenen. Die naaidoos werd natuurlijk direct volgesmeten voor de naailes van s'avonds. En ik zo slim om ook de dochter mee te nemen naar de schoenenwinkel, dus ook haar winterschoenen gevonden. Moeder en dochter gaan deze winter int groen door het leven.
Als cadeautje van de hubbie bestelde ik voor mezelf het boek "zo geknipt" en een grote Oilily tas voor het werk (ja ik kon voor één keer toch niet weerstaan aan vente exclusive verkoop). En als het goed verloopt zouden die tegen eind volgende week hopelijk alletwee in mijn bezit zijn (naargelang het uiteindelijk verschijnen van het boek en de hopelijk grote speed waarmee de standaard levert)

 

 
 
Natuurlijk had de hubbie s'morgens er helemaal niet aan gedacht en had hij waarschijnlijk pas door toe hij enkele uren later facebook eens opzette want in de voormiddag kreeg ik opeens een berichtje met de vraag wat ik s'avonds wenste te eten. Kaasfondue werd het dus (ja sorry mensen maar dat ik dus één van de dingen waar ik op zou kunnen leven, gewoon brood en lekker gesmolten kaas (natuurlijk voorgeprepareerd uit een zakske, waar dan nog goed veel wijn in verborgen zit ;-) )
En nu nog een weekend vol feestjes: morgennamiddag trouwfeest deel 2, zondagmiddag bij mijn ouders eten + mijn verjaardag een beetje vieren om dan in de namiddag naar nog een verjaardagfeestje te gaan. Een weekend vol eten en taart dus ;-) en dan volgende week terug START TO RUN


11 opmerkingen:

 1. Nog proficiat! Wat een prachtige naaidoos en super schoenen! Goed verwend hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie schoenen voor allebei,maar die naaidoos,ooooo,zo mooooooiiiiii.
  Nog een dikke proficiat en dat er nog veel kaasfondue mag volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkige verjaardag! mooie cadeaukes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik moet zeggen wat een geweldige naaidoos!!! Waar heb je die vandaan?? En die kaasfondue was een goeie tip (heb er heerlijk van gesmuld net)... Liefs Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gelukkige verjaardag en ik vind je naaidoos supermooi!!! Veel plezier ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!!! Wat een superleuke naaidoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Jij jonge blom!
  Suuuupernaaidoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Oh die naaidoos is echt superdelux! Wat een fijn cadeau. En de botjes, mja, mijn favoriete kleur is groen, dus wat denk je? :-) Maak er nog een heel leuk feestweekend van!

  BeantwoordenVerwijderen