zaterdag 1 september 2012


Enkele drukke daagjes tussen het werken door. Maar gisteren eindelijk 2 pakketjes met de post kunnen opsturen. Eentje voor miss creatuurtje waar ik de omgekeerde swap mee deed. Zij voorzag me van het Van Katoen antoinette patroontje en deed er ook nog eens die voor de boleo en klaratas bij. Zelfs vroeg ze om poppenpampertjes, dus sloeg ik weer aan het naaien. Met Rianne deed ik de volgende swap (zie foto) Ik was gewoon verliefd op het vissenvaasje. En gisterenavond bij thuiskomst zag ik een leuk pakketje liggen met het opschrift blogpost. (oh wat wordt een mens toch happy van post) Ik post zeker nog eens een foto als hij gevuld is met een leuke bloem erin. Zij op haar beurt krijgt wat papier en stickertjes met retroprint en een assortiment aan knoopjes. Dus dames hou begin volgende week de brievenbus maar in het oog.We gingen dan ook nog eens piepen naar de nieuwe juf voor dochterlief, al zal het wel even duren eer de dochter de naam goed zal weten uit te spreken, Juf rosalina zal als pas afgestudeerde haar handen vol hebben geloof ik ;-). Maar zonder twijfel zal maandagochtend niet zonder tranene verlopen, maar ze heeft wel terug nood aan de regelmaat en de uitdagingen.

Vandaag nog een ikeatje gedaan en voor het eerst stof van daar meegenomen. Ik vond wel dat er veel stof omhoog hing dat wel niet in stock was. Ik weet niet of dit in andere ikea's ook het geval is (wij gaan naar die van Zaventem) En ja buiten de stofjes vonden natuurlijk nog heel wat "oh dat is ook wel handig en voor dat geld kunnen we het niet laten liggen" spulletjes de weg in de kar. Eens alles in de koffer lag werd dochterlief voor al haar geduld beloond met de lekker ballekes (zoonlief keek met kwijlende mond toe, maar is helaas voor hem nog wat te jong)

Volgende week begint dan ook mijn eerste naailes en daar kijk ik wel naar uit en hopelijk zorgt deze ook terug voor de naairush, want deze heeft buiten de poppenpampertjes even stil gelegen.

3 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, die swaps! Mooie spulletjes heb je gekregen! En gemaakt ongetwijfeld ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knappe buit seg!
  spannend morgen inderdaad, ge hoopt dat ze met een lachend gezichtje die speelplaats oprennen ... helaas ... da's iets voor andere gezinnen, nog nooit meegemaakt ;-)
  succes morgen!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook gemengde gevoelens over de eerste schooldag, bij groot en klein, maar ik ben blij dat alles weer normaal zal zijn. De poppenpampertjes worden verwacht, de popjes zitten al klaar! :-) Veel plezier met je eerste naailes en hopelijk heb je de microbe weer snel te pakken... en anders doe je gewoon lekker andere dingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen