maandag 24 september 2012

Terug

Terug van weggeweest.
Ten eerste een mooie trouwdag gehad, de weergoden waren ons dan ook wel erg gunstig gezind geweest. Dochterlief slaagde er natuurlijk in om net de nacht ervoor, over te geven, niesbuien, fameuze koorts , jaja alles nog even in die nacht. Dus een bruid die de dochter af en toe een neurofen shot geeft hoorde er die dag ook bij. Ah ja laten we mama en papa maar met een gerust hart laten vertrekken hè :-( (Maar telefoontje later bleek dat er niets meer te merken was van het ziek zijn, buiten wat hoesten)
De zondagochtend vertrokken we richting Toscane, waar we een super gezellig hotel hadden en een week zalig weer, dus genoten van de warmte, het lekkere eten, de mooie dorpjes en prachtige landschap. En dan gisterenochtend terug richting België vertrokken.
Vandaag dan hartelijk weerzien met de kids ,met een dochter die binnenkwam, en na 5 min de tv opzetten (en die had het nochtands niet gemakkelijk gehad)

Thuis gekomen lag er een hele stappel post klaar, waar ook een give-away pakje tussen lag te pronken, die ik enkele weken bij haar had gewonnen
Een gehaakt zakje voor mijn gsm en als verrassing nog een gehaakt popjessleutelhangerOok won ik ondertussen de give-away bij k's dagje

Nu nog alles terug op zijn plaats hier krijgen en het gewone leventje kan zijn gang weer gaan.

5 opmerkingen:

 1. Alsnog gefeliciteerd en welkom terug als mevrouw Eve(n) genaaid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Leuk dat jullie een fijne wittebroodsweek hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welcome back! Fijn dat jullie zo'n mooie dag (en huwelijksreis) gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ne super dikke dikke proficiat meid!
  o help, een ziek kind de nacht voor ge trouwt, tja da hoort er ook bij zekers ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen