zaterdag 13 oktober 2012

nog eens de tractorstof

Ik vond eindelijk de moed om de tractorstof terug vast te nemen. Na het maken van 150 zakjes in deze stof, kon ik ze eigenlijk niet meer aanzien, ja je mag gerust stellen dat ik er een beetje een trauma aan had opgelopen.
Maar nu werd ze dan toch uit de schuif gehaald en verwerkt tot een t-shirtje voor de kleine man, ik gebruikte een patroon uit de laatste knippie (of voorlaatste, heb nu even geen zin om te gaan checken)
Nu bleek de hals wel heel erg breed en groot uitgevallen dus gebruikte ik nog wat boordstof voor een extra halslijn te maken (voor de eerste gebruikte ik gewoon een stuk tricot van de stof zelf )
Voor het volgende t-shirt zal ik de halslijn toch een beetje moeten hertekenen.

8 opmerkingen:

 1. ik ken het gevoel, om zo een stof even niet meer te kunnen zien. maar het ziet er superschattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk, ik heb de stof ook liggen maar nog niets mee gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk geworden! Weet je nog dat ik onlangs die stof gebruikte voor 2 shirtjes voor mijn neefjes en dat De Man en neefje 1 zelf dachten dat het een pyjama was? Ze hebben ze inmiddels aangehad naar school en neefje 1 kreeg 1x en neefje 2 3x te horen dat ze hun pyjama nog aan hadden :-( Nu ga ik er dus maar pyjamabroeken bijmaken.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad I remember, oké hopen dat het hier zo niet overkomt. Heb nog een beetje over en denk daar nog een dun mutske mee te maken

   Verwijderen
  2. Ik vind het allszins een schoon T-shirtje (en miste volledig het pyjama-gevoel)

   Verwijderen