zaterdag 27 oktober 2012

Een mutske

Shame on me, het is al weer lang geleden. Ik lees nog wel bij op jullie blogs maar de kracht om er zelf aan te beginnen ontbreekt soms.

Ondertussen won ik maar liefst 2 give aways bij deze fijne madammen: alfonsiene en *mimi's* dus kan ik beginnen nadenken over hoe ik de stofjes wil gebruiken, maar wie weet vind ik daarvoor wel inspiratie in het boek van alfonsiene. In ieder geval bedankt dames!

Ondertussen werd hier lustig verder genaaid. Het kleedje van de naailes raakte af, de dochter is weer een t-shirt met lange mouwen rijker. Maar over deze 2 later meer. (met andere woorden als er deftige foto's van zijn)

Voor zoonlief werd een dun mutsje gemaakt met het oog op de frisse ochtenden, maar toch nog te warm om het echte winterexemplaar al aan te doen. Het werd een mutsje waar ik deels een patroon uit een knippie voor gebruikte. Ik had alleen niet genoeg stof meer over dus kon geen 2 dezelfde kanten maken, dus werd het een omkeerbare muts met aan de rand een stukje boordstof. Voor de kant die niet zichtbaar is gebruikte ik het reeds meermaals gebruikte en ondertussen wel bijna uitgeputte tractorstofje. De 2 stoffen komen trouwens van bij bambiblauw

 

Aangezien we volgende week op kraambezoek gaan, zal er dit weekend haastig worden verder gewerkt aan het rugzakje. Een tuttenketting werd al voorzien + een nieuw exemplaar voor zoonlief, maar moeten nog worden opgesmukt.

4 opmerkingen: