dinsdag 12 juni 2012

Eens iets anders....

Vandaag stapte ik eindelijk eens binnen bij Hexagoon in leuven. Mmm is dit een winkeltje waar je even tijd nodig hebt, en beter ook weet wat je zoekt of in gedachten hebt. Zo zag ik leuke bias om een rokje nog mee af te werken, maar kon ik de juiste tinten die in het rokje voorkwamen me niet meer voor de geest halen, dus hebben we het maar gelaten. Wat zat er dan wel in het zakje? Een leuk strikjesspeldje voor de dochter en een hoopje kralen voor een ketting voor mezelf.
Voor de ketting haalde ik de inspiratie hier. En hopla een ketting in één, twee, drie! En slechts 2 keer een deel parels er terug moeten afhalen zodat de roos voor mij op de juiste plek zat.

En het kleedje dat ik gisteren maakte? Wel het goede nieuws is dat het past, maar het staat vast dat ze het volgend jaar zeker ook kan dragen, want in de lengte toch net iets te lang.Misschien dat ik het met een lossere steek wat korter maak.
5 opmerkingen:

 1. waw, voor een dame met styl zeg ;-)
  gelukkig s het kleedje wat te lang,
  beter zo dan te kort:
  dan had ge wel een groter probleem ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dan was teen tuniekske hè mimi, de welgekende legging trucske voor te korte kleedjes ;-)

   Verwijderen
  2. sommige mensen hebbe voor alles een oplossing ;-)

   Verwijderen
 2. Prachtig!
  Naar dat winkeltje in Leuven wil ook eens gaan. Tijdens de grote vakantie moet 't er zeker eens van komen... Best zonder kids zekers?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad kids thuislaten (trouwens met de jongste zijn koets had ik er al ni veel kunnen gedaan (natuurlijk bergplaats met hopen dan) ah ja en je kaner enkel cash betalen (tis dat ik dus nog naar een automaat ben kunnen hollen in de regen)

   Verwijderen