woensdag 23 mei 2012

Tussendoortje

Even een tussendoortje zonder nieuwe creaties weliswaar.

Zaterdagnamiddag kwam mijn verwachte pakketje dan toch nog aan. De nieuwe voetjes waarvan het boventransportvoetje direct werd geïnstalleerd en op een stukje tricot getest. En hip hip hoi het doet inderdaad zijn beloofde werk, dus ikke blij. Bij het pakketje ook nog een grote stofschaar als presentje. Zoiets kunnen we alleen maar toejuichen natuurlijk. (Wie houdt er nu niet van leuke, onverwachte extraatjes en gratuitjes)
Het boventransportvoetje

De gratis schaar

Vandaag een namiddagje naar Leuven city om voor dochterlief een brilletje te gaan kiezen. Deze missie werd nog niet afgerond aangezien buiten 1 bril alle monturen te breed bleken voor mijn 3-jarige haar hoofd (en laten we de optieker dan maar wat smallere modellekes bestellen). Om het bezoek af te ronden nog de gsm gaan ophalen die (na test thuis) werkelijk gemaakt blijkt te zijn. (Dubbele hoera, bye bye back-up gsm)
Met in het achterhoofd dat er ergens in de portefeuille ook nog een kortingsbonneke moest steken voor "de bijbel" van mme zsa zsa, bezweek ik dus toch en trakteerde mezelf op een laat moederdagcadeautje. Laat die zomerrokjes nu maar komen! Er groeit in elk geval al een idee om een A-lijn rokje even te bewerken, wordt later vervolgd (....en hopelijk niet vééééééééééééél later)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten