vrijdag 4 mei 2012

Het begin of hoe het allemaal begon

Ongeveer een jaar geleden (eind april 2011) zat ik opeens dankzij zwangerschap nummerke 2 thuis. Woepie de poepie denkt u en wel dat dacht ik ook. Maar wat te doen met al die tijd? Nu ja AL die tijd is natuurlijk wel relatief met een (toen) energierijke 2-jarige dochter steeds in de buurt. Maar toch, de zoektocht naar een nieuwe hobby was begonnen. En zo belande ik dankzij google op de ene na de andere leuke blog waardoor de vingertjes begonnen te kriebelen. Het begon met wat aplicaties hier en daar, maar dat werden we al snel beu (Lees: de paar effen t-shirts van de dochter waren al snel op).
De naaimachine van de oma werd boven gehaald, lang leve de Bernina,  maar die bleek dan na 20 jaar stilstaan (en bouwjaar ergens in de jaren 70 zal er ook wel iets mee te maken hebben) toch niet echt veel zin te hebben in een rondje stikken. Dus hup naar Bernina nummer 2 van de mama. Daar werden de eerste stukskes voor dochterlief in elkaar geflatst. Om dan in juli zelf een Singer aan te schaffen want men kan niet eeuwig blijven lenen natuurlijk.
En zo bleven we de blogskes maar volgen en tutorials bij de vleet afdrukken. De mand met stofkes en benodigheden om alles ordelijk bij elkaar te houden, werd al snel vervangen door een kast in de garage en het "te maken" lijstje regelmatig bijgewerkt.

Maar na een jaartje denk ik "waarom zelf niet eens een blogje maken?" en dan hopen dat iemand het wil lezen.

Nu alleen nog zien of we het bloggen onder de knie krijgen. (Lees als: Laat ons hopen dat mijn computerkunde toch een beetje op iets trekt, dat we het inderdaad ook nog op internet te zien krijgen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten