zaterdag 19 mei 2012

Flockgeweld

Stilletjes aan krijg ik de indruk dat het hier een héél ijverig weekend aan het worden met elke dag wel wat nieuws uit naaimachine of dergelijke. Gisterenavond werd er ook nog ijverig gewerkt aan cadeautjes voor de peters van dochterlief en zoonlief die beide verjaren (peter van zoonlief reeds enkele dagen geleden, maar laten we dit even uit het oog zijn verloren) Maar ze staan nu in mooi papiertje op de tafel te pronken.
Verder kocht ik enkele weken geleden op deze leuke site enkele basic bloesjes aangezien het grote solden waren (maar liefst tot 70%) met het idee er wat op te flocken. Zo werd er gisterenavond vanuit de zetel wat afgeprint, geknipt, overgetekent en weer geknipt. En laten letters uitknippen nu niet bepaald mijn sterkste kant zijn, en dat dan ook aan het resultaat te zien. En laat nu deze keer ook de kleuren van de fotot's niet echt overeenkomen met de realiteit (zullen we toch dringend eens moeten uitdokteren waaraan dat ligt). De flockfolie komt van het allereerst pakketje van Noeks en met wat gepuzzel kreeg ik er nog alles uit. Nu liggen er nog 2 t-shirts en 2 ritsvestjes te wachten op versiering, maar inspiratie wordt nog gezocht.

In realiteit: Petrolblauwe bloes met knalgele opdruk
mosterdgele bloes met donkerblauwe opdruk

In realiteit: diepgroene bloes met grijze opdruk
Knalrode bloes met groene opdruk

Oh ja we kijken ook nog geduldig uit naar een postpakketje (volgens volgsysteem op route richting hier). Inhoud: een blinde ritsvoetje, overlockvoetje en boventransportvoet. Eens kijekn of deze laatste inderdaad de wonderen verricht waar ik her en der over lees. To be continued

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een werk.
    De eerste had u mijn webshop www.pimp-it-shop.com voor 3,95 kunnen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen