dinsdag 14 augustus 2012

De kringloopwinkel

Vandaag een tripje naar de kringgloopwinkel. De buit? 4 grote lappen stof en een klein stuk voor 10 euro (ik zag al enkele tasjes en jacobbroeken in mijn hoofd passeren)


En dan ook nog mijn oog laten vallen op een hemdtuniek van Van Hassels voor 7 euroMorgen genieten van een vrij dagje in de grotten van han. De uitslag van de give-away zal er mss morgenvroeg of morgenavond opstaan, maar het zal wss eerder voor donderdag zijn.

10 opmerkingen:

 1. wat een schat!!!
  tip voor de grotten: neem een vestje of truitje mee, buiten mag het dan 30°C, in de grotten s het constant ... 6°C (geloof k)!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi heb hier juist al de pullekes klaargelegd en een paar goei lange kousen om jarno bij aan te doen, + de draagzak eens bovengehaald en uitgeprobeerd (hebebn die bij nore ook maar ne keer of 2 gebruikt) en sebiet nog snel een lijstje maken, met wat ik morgenvroeg zeker ni mag vergeten in de zak te steken.

   Verwijderen
  2. trouens je pakketje is dee namiddag verstuurd , ds normaal heb je het nog voor het weekend

   Verwijderen
  3. veel plezier morgen!!!
   k ben benieuwd ... zo snel zeg!

   Verwijderen
 2. Zo, zoals beloofd ben ik volger geworden (op het werk Is het geblokkeerd dus kon vanmiddag niet) en heb nog even verdergelezen op je blog. Wat een leuke dingen maak je allemaal!
  Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen