zondag 15 juni 2014

Hemd nummerke 2 en blogmeet

Bij het vorige hemd liet ik al weten dat er een 2de iets wat gewaagder stofke lag te wachten. En omdat testversie 1 perfect bleek te zijn werd er direct aan nummer 2 begonnen, net op tijd klaar om 2 weekends geleden aan te doen op een communiefeest. En wonder boven wonder geen gemopper, af en toe eens een stil grapje over het stofke, maar volgens mij vond hij het uiteindelijk zelf ook geweldig en wil hij het gewoon niet toegeven (zijn woorden: "ge gaat van mij een stromaeke maken zeker?") Complimentjes waren er genoeg en het hemd werd zelfs de dag erna voor vaderdag ook gewoon aangedaan (dat versie 1 nog steeds ongedragen in de kast hangt, vergeten we hierbij even)
Dus terug het patroon (aangepast met korte mouw) uit knipmode nov 2013. Ik gebruikte gewoon een gevouwen biaisbandje in plaats van  paspel.


knipmod nov 13 en stofke van "den depot"Enkele maanden geleden was er een grote blogmeet in Antwerpen. Ik twijfelde en twijfelde en schreef me uiteindelijk niet in. Ik las daarna veel leuke verslagen en had natuurlijk ongelooflijk veel spijt dat ik de stap niet had gezet. Tijdens één van de reacties tussen mij en Heidi van "Patat en Kroket" werd vermeld om eens een mini meet te houden en aangezien ik nog tot eind juni thuis zit bakken tijd heb (hum hum maar er toch in slaag om nog minder gedaan te krijgen dan wanneer ik aan het werk ben) stuurde ik haar een mailtje om eens af te spreken. Afgelopen donderdag hielden we dus onze mini meet. We spraken af aan het station van Leuven en daar zakte ik al door de grond want Heidi had een leuk pakketje mee en ik stond daar met lege handen.
(Trouwens een erg gek gevoel om te staan wachten op iemand die je nog nooit heb gezien, al een geluk dat Heidi haar hoofd wel al eens verschijnt op haar blog zodat ik toch min of meer zeker was toe ik op haar af stapte. Het zou anders misschien voor nog genantere momenten hebben gezorgt als ik elke vrouw met "Heidi?" zou aanspreken)

Een zakje en potje met leuke knoopjes, een lintje, notitieboekjes en een leuk kaartje.


 

Na de verwelkoming trokken we Leuven in. Winkeltjes van de dag: Hexagoon, de Banier, Tante Jojo, de Grashopper, Habiba en Pauli. En we slaagde er in om onze aankopen heel bescheiden te houden. Onder de middag aten we een heerlijk slaatje met warme geitenkaas en spekjes op de oude markt (De Komeet) De keuze was daar wel erg moeilijk tusen al dat lekkers, dus zeker een plaatsje waar ik nog eens zal eten.
In ieder geval langs mijn kant een zeer geslaagde blogmeet met een geweldige madam! Hopelijk was het voor jou even gezellig! En Heidi beloofde al om me naar de volgende blogmeet mee te sleuren, dus bij de volgende oproep schrijf ik me zeker in!

9 opmerkingen:

 1. mooi dat hemd en ik kan me voorstellen dat de blogmeet plezant was, ik ontmoette heidi al op die blogmeet daar en het is een fijne madam :) en idd soms is het handig dat er eens foto's verschijnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel leuk hemd! Ik vind het stofje ook heel erg mooi! En ja, die blogmeet in Antwerpen, daar had ik ook graag bij geweest, maar ik vond mezelf nog te onervaren om me in te schrijven. Als er een volgende editie komt, schrijf ik me zeker in. En wie weet zie ik jou daar dan ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit stofje is perfect voor een mannenhemd! Zou zo in een duur winkeltje kunnen hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie hemd hoor. En zo te zien vind manlief dat ook want hij draagt hem zonder dat jij het vraagt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooi stofje en een prachtig hemd.
  En die blogmeet in Antwerpen was best spannend. Ik kan me dus inbeelden hoe je je voelde als je daar zo stond te wachten aan het station in Leuven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel heel mooi! En ja, zelfs mijn ventje is hier fan en vraagt wanneer er eens zo een hemdje voor hem van onder mijn machientje rolt. :-)
  Altijd een beetje onwennig om iemand opeens in real life te ontmoeten, maar meestal leidt het tot een gezellig dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, das dat hemd waar je het over had he? is superleuk gewoon!
  ik vond het ook een hele fijne dag en leuk om je te ontmoeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtig hemd en zo'n blogmeet lijkt me innderdaad spannen maar tegelijkertijd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben neig van van dat hemd jong! Die stof is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen