zaterdag 7 december 2013

My new best friend

Dinsdag een uitstapje naar Van Rooy in Mechelen. Wel de pech dat er geen Phaff Expression 3.2 meer in voorraad was. De nieuwe lading werd gelukkig wel elk moment verwacht. Een uitgebreidde uitleg gekregen aan de hand van het lager en het hoger model. Blinde ritsvoetje kreeg ik er gratis bij aangezien het mijn 2de aankoop bij hun was en een voorraad spoeltjes namik ook maar mee. En indien ik na een paar weken nog vragen heb, kan ik steeds een afspraak maken voor een gratis les. En dat laatste daar zal ik denk toch wel gebruik van maken, want amai het is wel even wennen aan al die mogelijke instellingen. Ik was al blij dat hij gisteren toch al was aangekomen, dus de levering moet nog dinsdag gebeurd zijn. Wel even paniek toen ik alles aan het overlopen was, want ik kon nergens het knoopsgatenvoetje vinden. En dan heb je zoiets als de facebook hulplijn onder de groep stof de stofkes waar iemand direct de opmerking maakte dat er achterin nog een opbergvakje zat (echt ze zouden al die opbergvakjes met dikke pijl moeten aanduiden). Tot nog toe niks dan lof enkel wat meer lawaai maar ja wat wil je met z'n krachtige motor en dat ik armspieren zal kweken als ik hem elke week mee naar de naailes neem, staat ook al vast, want hij weegt toch wel enkele kilo's meer :-)

9 opmerkingen:

 1. Proficiat! Je zal er veel plezier aan beleven. Ik heb al een jaar of 5 een expression 3.1. (blijkbaar heb jij nog een reeks siersteken meer)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier met je nieuwe machine. Dat er vele mooie creaties vanonder mogen komen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst en veel naaiplezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, jij hebt die van jou al! Ik wacht nog op een telefoontje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja dinsdag geweest en ze verwachtte ze elk moment, dus had tegen mij gezegd als ze dan nog toekwamen dat ik hem donderdag had. Dus moeten dan zijn toegekomen. Ook bij Van Rooy besteld? Nu ze ging mij normaal als ze er aan dacht een mail sturen als ze hem verzonden hadden, maar dat is ze vergeten

   Verwijderen
  2. niet bij Van Rooy dus :-)I remember

   Verwijderen
 5. Wauw, ben al benieuwd naar je eerste werkje op de gloednieuwe power machine! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooie machine hoor. En ik weet nu ook dat er meerdere vakjes zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja gij gaat u niet laten vangen ( nu ik hoorde in de les achteraf dat ik niet de eerst was die dat probleem had gehad)

   Verwijderen