maandag 20 augustus 2012

De singer en zijn mankement

Ja de singer heeft zijn eerste mankement. Volgens mij is het systeem van bovenspanningsdraad om zeep (aangezien ik kan draaien aan dat wieltje maar het nikske doet) dus zijn momenteel al mijn steekskes met een een beetje te losse steek, helemaal niet zo schoon dus. Telefoontje naar de winkel in Mechelen waar ik hem heb gekocht (ik kocht hem wel op hun webwinkel) Een vriendelijke vrouw aan de lijn moet ik zeggen en ik mag woensdag met het machine tot daar en dan hopen ze dat ze hem direct kunnen maken. I keep my fingers crossed

Oh ja ook post van Annamarieke vandaag, mijn gewonnen rokje. Foto volgt later want het model is uit slapen.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben sedert gisteren ook naaimachineloos, en ja, heb ook en Singer en hetzelfde probleem. Allemaal lussen onderaan! Gezien de respectabele leeftijd van mijn machientje zal ik toch even denken aan een nieuwe.

  Groetjes,

  http://sarahmamzilla.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. even ter info: vorige keer kostte mij dit 120 euro (ik had ze bij een collega gekocht, dus wel geen garantie bij een winkel of zo).

   http://sarahmamzilla.blogspot.be/

   Verwijderen
  2. lussen zijn het niet echt het is zo ne steek alsof mijn bovenspanning wat te laag zou staan. Maar sieltje doet niks, ja normaal gezien is het bij mij nog onder garantie (heb hem van in juli een jaar)Nu moest het inderdaad 120 euro zijn zou ik ook 2 keer nadenken hoor aangezien het helemaal niet zo een erg duur toestel was.

   Verwijderen
 2. Dank voor je aanmelding bij de Mamablogs Lijst! Je bent alleen nog vergeten een link naar de Mamablogs Lijst toe te voegen aan je bloglijst hiernaast.

  vriendelijke groet,
  Het Mamablogs Team

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat vreselijk balen zeg dat je naaimachine het niet doet. Brrr naar! Hopelijk is hij snel weer de oude!

  BeantwoordenVerwijderen