vrijdag 10 augustus 2012

De Jacob

Zij het de "luie, probeer" jacob versie. Over de jacob valt niet veel nieuws te vertellen. Het is en blijft een geweldig patroon waar je alle kanten mee uit kan. Ik kocht het bij Van Katoen maar ondertussen kan je het op  haar eigen site kopen Maar waar ik dus geen zin in had. Ik ben uitgegaan van het gedacht "laten we eerst het basismodelleke proberen en de volgende versie doen we met de volle tralala". Dus gewoon basic, zonder gulp, zonder zakjes, maar wel de neepjes. Ik maakte een maatje 98 voor mijn 3,5 jarige poeploze dochter en deze paste (natuurlijk met de rekker) perfect.
De stof komt van bij Pauli(leuven)  en ligt hier ook nog in het groen voor de volgende jacob (deze zal hopelijk wel wat meer demoeite waard zijn (met valse gulp, zakjes, wie weet wat paspel)


En ja hoor zelfs te lui om aangepast garen te pakken :-) (nee hoor, maar had blijkbaar niet meer genoeg voor het omzomen en aanstikken van de tailleband en het geduld was er niet om te wachten tot ik nieuwe kon gaan halen.4 opmerkingen:

 1. ondanks "alles" ziet ze er toch super uit!!!
  k zou nog s een kleurtje moete aanschaffen, k wil van die "makkelijke leggings" af ;-)
  nu de dochter nog overhalen ;-)
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze staat ook nog op mijn lijstje om te meken. leuke broek hé.

  BeantwoordenVerwijderen