maandag 11 januari 2016

2016, het jaar van organiseren?

Organiseren, het is iets waar ik in mijn werk veel mee geconfronteerd wordt en ik hou letterlijk enkele huishouden draaiende, maar dat van thuis loopt wat minder vlot (zacht uitgedrukt).
Dus goed voornemensgewijs schafte ik me een uitgebreide agenda voor het nieuwe jaar aan, genaamd "de organizing agenda" (geef toe, met zo een naam kan het toch niet mislopen, hm hm). Wat mag men verwachten van deze agenda? Elke maand een budgetoverzicht en to do list die je eventueel kan onderverdelen in deeltaken. Per week een overzicht, boodschappenlijst, nota's, menuplanning en poetsidee. een honderdtal stickertjes om feestdagen (joepie), verlofdagen (dubbele joepie), tandartsbezoeken, vuilophaaldagen, begin winter- en zomeruur, en ga zo maar verder aan te duiden.
De inhoud leek me interessant, de lay out viel ook goed mee, de buitenkant daarentegen is niet echt aanlokkelijk. Maar niks dat een schoon stofke niet kan oplossen. "Zo geknipt 1" werd er bijgehaald voor het boekenhoes recept, eventjes zelf nameten en denken en drie kwartier later was de hoes klaar inclusief geflocked jaartal. (Stofke by Soft Cactus.) (+slechte foto's , want tja het is nu éénmaal nog schemer als ik s'morgens vertrek en zo goed als donker als ik s'avonds thuis kom)Nu de temperaturen eindelijk wat naar beneden gaan, maakte ik uit wat resttricot en fleece twee cirkelsjaals voor op de fiets. (stofjes:Lillestof)2 opmerkingen:

  1. Waw, een volledig agenda! Ik heb ook planningsvoornemens, maar ik doe het met losse a4-tjes gevonden via pinterest ... Veel succes! En hé, soms mogen we wel eens iets opschuiven hé in onze planning!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha, herkenbaar, waarom lukt dat ergens anders wel en thuis niet :D

    BeantwoordenVerwijderen