woensdag 15 mei 2013

Moederdag

Hierbij nog een late moederdagpost.
Van de moederdagcadeautjes van de kids geen foto's. De jongste had een houten kader met foto van op de crèche en de oudste had een hartje geknutseld met foto en hartjeszeepjes gemaakt op school

Zelf stak ik ook de handen uit de mouwen en maakte voor ons moeder een haverkussentje voor de pijnlijke spieren of gewoon om het gezellig warm te hebben s'avonds in de zetel.Op Moederdag zelf ging ik nog even naaien voor het goede doel. Mijn naaimaatje van de naailes haar schoonzus organiseerde samen met een collega een kleine naaibijeenkomst voor de neonatale afdeling van gasthuisberg. (beide hebben een kindje die er enige tijd heeft moeten doorbrengen)
Leuke tricot stofje werden geschonken door kersenpitje en we maakte enkele erg mini mini hemdjes (ongelooflijk dat daar een baby in moet passen) en er waren ook al een hele stapel vrolijke kleedjes genaaid (beetje volgens pipi langkous overgooierke maar dan met knoopjes aan de schouders) Een super leuke namiddag en voor herhaling vatbaar. De eerste lading gaat nu zo snel mogelijk naar de afdeling voor feedback. (spijtig genoeg geen foto's)

1 opmerking:

  1. Heerlijk hoor zo'n haverkussentje ;)Ik warm hem vanavond ook weer op. Het lijkt wel herfst hier! Wat goed dat je voor een goed doel aan het naaien bent geweest. Jammer dat er (nog) geen foto's van zijn want ondanks dat het natuurlijk niet zo prettig is als je kindje daar moet verblijven, die mini mini kleertjes zijn natuurlijk wel schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen