zaterdag 16 maart 2013

I will survive

Ik vond het al even tijd om mijn naaimachine eens binnen te doen voor een onderhoud, maar had geen zin om naar de originele winkel in mechelen te gaan. De singer winkel in Leuven vond ik ook geen optie (1 keer binnen geweest en de uitbaadster bijzonder onaangenaam bevonden) Op de naailes hoorde ik dan dat een naaiwinkeltje in de buurt alle merken aannam voor reparaties en onderhoud (aangezien ze daar alleen bernina verkopen, had ik daar niet bij stil gestaan) Afgelopen woensdag deed ik mijn naaimachine dus binnen voor zijn eerste onderhoud. En toen wist de dame mij te melden dat ik toch wel op een 2-tal weekjes mocht rekenen. DJUH stevige vloek bij mezelf, want daar had ik dus niet op gerekend. Op de naailes s'avonds begonnen aan een broek voor Nore (nogmaals de Jacob) Maar ja broek dus maar half af op het einde van de les. En ik met mijn veel geduld dan toch gisteren diene van mij de opdracht gegeven om hiernaast bij mijn schoonmoeder het naaimachine in bruikleen te gaan halen. Dan kan ik de broek dit weekend mss toch al afwerken en die andere zovele projecten die nog in mijn hoofd zitten. Nu alleen maar zien hoeveel van die projecten dan echt gemaakt zullen zijn tegen dat ik mijn naaimachine terug heb ;-)

Om mezelf te troosten bestelde ik deze morgen bij Bol een boek (aangezien we daar toch voor verjaardagscadeau voor de hubbie aan het kijken waren)
Ik zal wel even geduld moeten hebben aangezien het boek pas volgende week ergens uitkomt.
Volgend boek dus en ik ben er vree benieuwd naar.
Homemade mini couture

5 opmerkingen:

 1. Was dat op de Diestsesteenweg? ;-)
  Ik ben ook benieuwd naar dat boek, ik ga het waarschijnlijk niet kunnen laten om het ook te bestellen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad op de diestsesteenweg, dacht altijd dat die alleen Bernina's deden, maar voor reparaties en onderhouden kan je daar dus met alle merken terecht. (allé ze doen ze wel naar een firma om dit te doen, mss dat ze de Bernina's zelf doen?)

   Verwijderen
 2. Ha, ik heb het van de week al besteld maar 't zal nog wel even duren voor het hier in Spanje toekomt...ben wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naaimachine-beurtjes-tijd. Ik heb vandaag ook mijn machientje weggebracht voor een beurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat boek wil ik absoluut ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen