donderdag 1 november 2012

Kraamcadeautje

Gisteren gingen we op kraambezoek bij kleine Jasper. En geen bezoek zonder cadeautje. De bedoeling was om het cadeau af te hebben tegen eind september, maar opeens was oktober al daar. Ik maakte een rugzakje dat je hier ook al eerder zag passeren. Ik wou er de naam opzetten, maar had niet meer genoeg flockfolie in een bijpassende kleur, probeerde dan met transferpapier de naam op een lapje stof te zetten omdat er dan op te naaien, maar dit liep ook ergens fout om vervolgens te denken "foert dan is het maar zonder naam". Het rugakje werd gevuld met een broek een bloesje om de kleine man warm te houden  in deze koude dagen (en inderdaad, deze werden gewoon gekocht in de winkel en niet zelf geproduceerd) Omdat we voor onze kleine man in de week nog een tuttenketting maakte, maakte ik deze gewoon in 2-voud. Gewoon een simpel reepje vliegtuigstof, lintje en clip (en ja foto's, die vergaten we te nemen)
 
Een 2de droevig pakje ging gisteren ook op de post. Vorige week beviel een kennis zijn vrouw van een flinke zoon, maar een uurtje later bleek de wereld te hard voor hem en is hij overleden. Ik wist dat ik een kaartje ging sturen, maar toen zag ik deze bij Rianne van de Waals en vond het mannetje in het sterretje zo toepasselijk. Ik heb even getwijfeld en hoop dat Rianne het me niet kwalijk neemt, maar dinsdag maakte ik het na en flockte er zijn naam op (zonder broche gedeelte en met de spullen die ik hier voor handen had) . En zo ging het gisteren samen met kaartje de post op om de ouders een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk rugzakje (lijkt mij moeilijk om te maken)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Katje: als ik eens tijd en vooral moed heb, probeer ik een tutorial te maken!

   Verwijderen
 2. weer zo schoon da rugzakske!
  & helaas dat zulke trieste dingen gebeuren, t zou helemaal nie mogen zijn!!!
  liefs, mimi met kippevel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. blijheid voor de kleine Jasper en verdriet voor je andere vrienden... ze zullen je sterrenmannetje zeker apreciëren!!
  Groetjes
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig rugzakje! Ik hoop dat je sterrenmannetje wat troost kan bieden bij de familie van het overleden kindje :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat fijn jouw bevindingen van het rugzakje te lezen. Alles ligt hier geknipt klaar.Morgen zet ik hem in elkaar ook een kraamkadootje.thanx voor de tips.

  BeantwoordenVerwijderen