maandag 14 april 2014

Neon Zomer


Ja hoor, we zijn weer in naaimodus.
Gisterenavond werd nog een zomers topje voor de dochter klaargeknipt. Een stofje uit de veritas lag klaar en de knippie's en ottobre's werden doorbladerd voor het juiste modelleke. Mijn oog viel uiteindelijk op model 30 uit knippie 3/2013. Eentje die zechzelf wel uitwijst, want ik nam eignelijk niet eens de moeite om de uitleg te lezen (naar mijn mening toch vaak in het chinees geschreven)
Ik liet frutsels zoals paspel, zigzagbandjes enz waar ik anders wel fan van ben achterwege en liet het simpel met een contrasterend stiksel in een bijpassend fluo kleurtje. Vooraan werd de zoom wel voorzien van een miertje hier en daar. (volgende keer wel een ander voetje op mijn machine zetten zodat ze allemaal wat mooier uitkomen)
Achteraan is er een rek voorzien om het wat passender te maken en de bandjes kan je eventueel kruisen. Dat laatste ga ik denk ik wel doen om afzakkende bandjes tegen te gaan. (op de foto's zijn ze bovenaan samengeknoopt om niet van de kapstok te vallen). De 2voorpanden stikte ik waar ze kruisen ook even samen, zodat het niet openvalt.
Zo en het volgende naaisel word er echt wel terug eentje voor de zoon.
patroon: knippie 3/2012 model 30
stof: veritas8 opmerkingen:

 1. Mooi topje in een vrolijk stofje. Tot welke maat gaat het patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi topje en de mieren maken het geheel wat speels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer leuk topje en een speels accentje met de mieren.

  Vergeet je creatie zeker niet op te laden in onze facebook app. Zo maak je elke week kans op een geschenkbon van €25 en inspireer je nog meer mensen.
  https://www.facebook.com/Veritas/app_119148074942998

  Creatieve groetjes van het Veritas team

  BeantwoordenVerwijderen